Salat med svampe, grønkål og æbler

Billede
Salat med svampe, grønkål og æbler

Salat med svampe, grønkål og æbler

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.70
Portioner
20

Ingredienser

Svampe, i skiver
600 g
Grønkål, plukket i blade
200 g
Æbler, i både
600 g
Persille, grofthakket
40 g
Neutral olie
75 g
Citronsaft

Sådan gør du 

Rist svampene i olie, så de får farve, og krydr med salt. Vend grønkålen med lidt olie og salt, og bag dem i 4-5 minutter ved 185 grader, til de er let sprøde i kanterne.

Vend svampe, grønkål, æbler og persille til en salat med olie og citronsaft.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
292 kJ
Kulhydrater
6,4 gram
Proteiner
1,6 gram
Fedtstof
3,6 gram
Alkohol
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Dampede hvedekorn i sesamdressing med bagte rodfrugter, æble, stegte svampe og sprød grønkål

Dampede hvedekorn i sesamdressing med bagte rodfrugter, æble, stegte svampe og sprød grønkål

Indeholder
Gluten