Salat med svampe, grønkål og æbler
Billede
Salat med svampe, grønkål og æbler
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.70
Portioner
20
Ingredienser
Svampe, i skiver
600 g
Grønkål, plukket i blade
200 g
Æbler, i både
600 g
Persille, grofthakket
40 g
Neutral olie
75 g
Citronsaft
Sådan gør du
Rist svampene i olie, så de får farve, og krydr med salt. Vend grønkålen med lidt olie og salt, og bag dem i 4-5 minutter ved 185 grader, til de er let sprøde i kanterne.
Vend svampe, grønkål, æbler og persille til en salat med olie og citronsaft.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
292 kJ
Kulhydrater
6,4 gram
Proteiner
1,6 gram
Fedtstof
3,6 gram
Alkohol
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Dampede hvedekorn i sesamdressing med bagte rodfrugter, æble, stegte svampe og sprød grønkål
Indeholder
Gluten