Spidskålssalat med fennikel
Billede
![Spidskålssalat](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2024-02/2509582%20-%20Creamy%20majspasta%20med%20r.jpeg?itok=s3RHN-st)
Spidskålssalat med fennikel
Måltidstype
Skolemad
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Portioner
20
Ingredienser
Spidskål, i tynde strimler
600 g
Grønne bønner, nippede
800 g
Fennikel, i tynde skiver
600 g
Honning
50 g
Dijonsennep
60 g
Æblecidereddike
100 g
Olivenolie
200 g
Salt
Sådan gør du
Blanchér de grønne bønner i 3-4 minutter, eller damp dem i ovnen. Kom dem straks i koldt vand. Læg fennikel i koldt vand, så den bliver sprød. Sigt vandet fra lige før servering. Vend alle grøntsagerne sammen til en salat.
Pisk en dressing af honning, sennep, æblecidereddike og salt. Pisk olien i lidt ad gangen så dressingen bliver cremet og tyk. Server marinaden ved siden af eller vend den over salaten.
Opskriften indgår i disse retter
![Creamy majspasta med ricotta, stegte majs og spidskålssalat](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2024-02/250958%20-%20Creamy%20majspasta%20med%20r.jpeg?itok=W7Bu7FoM)
Creamy majspasta med ricotta, stegte majs og spidskålssalat
Indeholder
Gluten, Mælk