Spidskålssalat med fennikel

Billede
Spidskålssalat

Spidskålssalat med fennikel

Måltidstype
Skolemad
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Portioner
20

Ingredienser

Spidskål, i tynde strimler
600 g
Grønne bønner, nippede
800 g
Fennikel, i tynde skiver
600 g
Honning
50 g
Dijonsennep
60 g
Æblecidereddike
100 g
Olivenolie
200 g
Salt

Sådan gør du

Blanchér de grønne bønner i 3-4 minutter, eller damp dem i ovnen. Kom dem straks i koldt vand. Læg fennikel i koldt vand, så den bliver sprød. Sigt vandet fra lige før servering. Vend alle grøntsagerne sammen til en salat.
Pisk en dressing af honning, sennep, æblecidereddike og salt. Pisk olien i lidt ad gangen så dressingen bliver cremet og tyk. Server marinaden ved siden af eller vend den over salaten.

Opskriften indgår i disse retter