Spinatgnocchi

Spinatgnocchi
Dagen før
Udblød de hvide bønner i rigeligt vand natten over. Dagen efter skal bønnerne koges i rigeligt letsaltet vand i 40-60 minutter, til de er møre. Husk at kassere vandet fra udblødning.
Ingredienser
Sådan gør du
Udblød de hvide bønner i rigeligt vand natten over
Kog de udblødte bønner i rigeligt letsaltet vand i 40-60 minutter, til de er møre. Dræn.
Kog gnocchierne i letsaltet vand efter anvisningerne på pakken, og lad den dryppe. Steg dem let gyldne på den ene side i lidt olie, og krydr med salt.
Svits hvidløg, løg og spinat på en pande, til spinaten er faldet sammen. Kom de stegte hvidløg, løg og spinat i en blender sammen med bønnerne, muskatnød og olivenolie, og blend til en homogen grøn sovs. Justér med vand til du har en homogen, blank sauce.
Vend sovsen rundt om gnocchierne inden servering. Servér med ost på toppen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
