Spinatgnocchi

Billede
Spinatgnocchi

Spinatgnocchi

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
8.90
Portioner
20

Ingredienser

Hvide bønner, tørrede
100 g
Gnocchi
1500 g
Hvidløg, hakket
10 g
Løg, hakket
30 g
Spinat
600 g
Muskatnød, revet
5 g
Olivenolie
300 g
Salt
Hård ost
200 g

Sådan gør du

Udblød de hvide bønner i rigeligt vand natten over
Kog de udblødte bønner i rigeligt letsaltet vand i 40-60 minutter, til de er møre. Dræn.
Kog gnocchierne i letsaltet vand efter anvisningerne på pakken, og lad den dryppe. Steg dem let gyldne på den ene side i lidt olie, og krydr med salt.
Svits hvidløg, løg og spinat på en pande, til spinaten er faldet sammen. Kom de stegte hvidløg, løg og spinat i en blender sammen med bønnerne, muskatnød og olivenolie, og blend til en homogen grøn sovs. Justér med vand til du har en homogen, blank sauce.
Vend sovsen rundt om gnocchierne inden servering. Servér med ost på toppen.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
541 kJ
Kulhydrater
11,4 gram
Proteiner
3,1 gram
Fedtstof
7,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Spinatgnocchi vendt med små tomater, basilikum, grønne oliven og ost

Spinatgnocchi vendt med små tomater, basilikum, grønne oliven og ost

Indeholder
Mælk