Tomatsalat med basilikum og grønne oliven

Billede
Tomatsalat med basilikum og grønne oliven

Tomatsalat med basilikum og grønne oliven

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
4.80
Portioner
20

Ingredienser

Tomater, små, i halve
1500 g
Basilikum, blade
30 g
Grønne oliven, uden sten
200 g

Sådan gør du

Klargør elementerne, så det kan fordeles ud over gnocchien inden servering.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
143 kJ
Kulhydrater
2,5 gram
Proteiner
0,8 gram
Fedtstof
2,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Spinatgnocchi vendt med små tomater, basilikum, grønne oliven og ost

Spinatgnocchi vendt med små tomater, basilikum, grønne oliven og ost

Indeholder
Mælk