Sprøde græskarkerner og sorte bønner

Billede
Sprøde græskarkerner og sorte bønner

Sprøde græskarkerner og sorte bønner

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
8.40
Portioner
20

Ingredienser

Sorte bønner, tørrede
400 g
Græskarkerner
300 g
Groft friskbagt hvedebrød, i skiver
600 g
Yoghurt, naturel 3,5%
400 g
Citron, saft
40 g
Sukker
20 g (2 spsk)
Olie
Salt & Peber

Sådan gør du 

Hæld udblødningsvandet fra bønnerne, og kog dem i rigeligt letsaltet vand i 50-60 minutter, til de er godt møre. De skal være gennemkogte, men stadig hele. Dræn så bønnerne, og kom dem ned i suppen. 

Vend græskarkernerne med lidt olie, lidt salt, og bag dem ved 150 grader i 20-25 minutter, til de er let gyldne og sprøde. 

Rør yoghurt med sukker og citronsaft, og smag til med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
835 kJ
Kulhydrater
20,1 gram
Proteiner
9,8 gram
Fedtstof
8,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Græskarsuppe med sorte bønner og paprika

Græskarsuppe med sorte bønner og paprika

Indeholder
Gluten, Mælk