Svampe i mild barbecuesauce på sprød salat

Billede
Svampe i mild barbecuesauce på sprød salat

Svampe i mild barbecuesauce på sprød salat

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
2.50
Portioner
20

Ingredienser

Svampe, i små stykker
480 g
Olie
35 g
Estragon
6 g
Salt
0
Løg, hakket
40 g
Hvidløg, finthakket  
5 g
Peberfrugt, i tern
40 g
Tomatpuré
12 g
Æblemost
1,6 dl
Soja
1,6 dl
Vand
1,6 dl
Paprika
6 g
Olie
20 g
Salt
0 g
Peber
0 g

Sådan gør du

Steg svampene i olie i et par minutter, til de er gyldne. Vælg gerne dine yndlingssvampe. Smag til med salt og frisk estragon, og sæt dem til side, til de skal vendes i barbecuesaucen.

Steg løget blødt og gyldent i olie i et par minutter, og tilføj så hvidløg og peberfrugt. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre i mindst 15 minutter. Saucen skal koge ind og blive tyk og karamelliseret. 

Giv gerne saucen en tur med en stavblenderen, inden du vender svampene i saucen.

Anret på rugbrød med hjertesalat under. Pynt evt. med frisk estragon.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
263 kJ
Kulhydrater
4,1 gram
Proteiner
4,0 gram
Fedtstof
1,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Svampe i mild barbecuesauce med sprød salat på rugbrød

Indeholder
Gluten