Svampe i mild barbecuesauce på sprød salat
Billede
Svampe i mild barbecuesauce på sprød salat
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
2.50
Portioner
20
Ingredienser
Svampe, i små stykker
480 g
Olie
35 g
Estragon
6 g
Salt
0
Løg, hakket
40 g
Hvidløg, finthakket
5 g
Peberfrugt, i tern
40 g
Tomatpuré
12 g
Æblemost
1,6 dl
Soja
1,6 dl
Vand
1,6 dl
Paprika
6 g
Olie
20 g
Salt
0 g
Peber
0 g
Sådan gør du
Steg svampene i olie i et par minutter, til de er gyldne. Vælg gerne dine yndlingssvampe. Smag til med salt og frisk estragon, og sæt dem til side, til de skal vendes i barbecuesaucen.
Steg løget blødt og gyldent i olie i et par minutter, og tilføj så hvidløg og peberfrugt. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre i mindst 15 minutter. Saucen skal koge ind og blive tyk og karamelliseret.
Giv gerne saucen en tur med en stavblenderen, inden du vender svampene i saucen.
Anret på rugbrød med hjertesalat under. Pynt evt. med frisk estragon.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
263 kJ
Kulhydrater
4,1 gram
Proteiner
4,0 gram
Fedtstof
1,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Svampe i mild barbecuesauce med sprød salat på rugbrød
Indeholder
Gluten