Svampesalat med knoldselleri og asparges
Billede
Svampesalat med knoldselleri og asparges
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Portioner
20
Ingredienser
Knoldselleri, skrællet vægt
360 g
Champignon, i kvarte
180 g
Hvide asparges, renset vægt, i små stykker
160 g
Mayonnaise
70 g
Yoghurt, naturel 1,5%
170 g
Lys miso
20 g
Dijonsennep
9 g (2 tsk)
Karry
1,3 g (½ tsk)
Persille, hakket
15 g
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
452 kJ
Kulhydrater
4,7 gram
Proteiner
2,2 gram
Fedtstof
8,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
Svampesalat med asparges og knoldselleri på rugbrød
Indeholder
Mælk, Æg, Gluten