Svampesalat med knoldselleri og asparges

Billede
Svampesalat med knoldselleri og asparges

Svampesalat med knoldselleri og asparges

Salater er en klassiker på frokostbordet, og måske kan denne vegetariske udgave kan blive en ny favorit. Den får sin fylde og smag fra de langtidsbagte selleri og de stegte svampe, som forenes i en fyldig mayonnaisedressing.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Portioner
20

Ingredienser

Knoldselleri, skrællet vægt
360 g
Champignon, i kvarte
180 g
Hvide asparges, renset vægt, i små stykker
160 g
Mayonnaise
70 g
Yoghurt, naturel 1,5%
170 g
Lys miso
20 g
Dijonsennep
9 g (2 tsk)
Karry
1,3 g (½ tsk)
Persille, hakket
15 g

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
452 kJ
Kulhydrater
4,7 gram
Proteiner
2,2 gram
Fedtstof
8,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Svampesalat med asparges og knoldselleri på rugbrød

Svampesalat med asparges og knoldselleri på rugbrød

Indeholder
Mælk, Æg, Gluten