Tomater, røde bønner og persille
Billede
![Tomater, røde bønner og persille](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-03/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5559-2.jpg?itok=9iQRV0q7)
Tomater, røde bønner og persille
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
6.60
Portioner
20
Dagen før
Ingredienser
Røde bønner, tørrede
400 g
Kruspersille, hakket
50 g
Tomater, små og modne
400 g
Groft friskbagt hvedebrød, i skiver
600 g
Olivenolie
100 g (1 dl)
Sådan gør du
Kog de udblødte bønner i rigeligt vand, til de er helt møre. Det tager cirka 55-60 minutter. Sigt vandet fra. Snit tomaterne i halve, og vend dem med bønnerne sammen med persillen og lidt olivenolie. Smag til med lidt salt og peber.
Pensl brødene med olivenolie, og bag dem ved 200 grader i 5-6 minutter, til de let gyldne.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
712 kJ
Kulhydrater
20,6 gram
Proteiner
6,3 gram
Fedtstof
5,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Cremet majssuppe med tomater, røde bønner og persille](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-03/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5559_0.jpg?itok=n1H1OShq)
Cremet majssuppe med tomater, røde bønner og persille
Indeholder
Gluten