Tomater, røde bønner og persille

Billede
Tomater, røde bønner og persille

Tomater, røde bønner og persille

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
6.60
Portioner
20

Ingredienser

Røde bønner, tørrede
400 g
Kruspersille, hakket
50 g
Tomater, små og modne
400 g
Groft friskbagt hvedebrød, i skiver
600 g
Olivenolie
100 g (1 dl)

Sådan gør du 

Kog de udblødte bønner i rigeligt vand, til de er helt møre. Det tager cirka 55-60 minutter. Sigt vandet fra. Snit tomaterne i halve, og vend dem med bønnerne sammen med persillen og lidt olivenolie. Smag til med lidt salt og peber. 

Pensl brødene med olivenolie, og bag dem ved 200 grader i 5-6 minutter, til de let gyldne. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
712 kJ
Kulhydrater
20,6 gram
Proteiner
6,3 gram
Fedtstof
5,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Cremet majssuppe med tomater, røde bønner og persille

Cremet majssuppe med tomater, røde bønner og persille

Indeholder
Gluten