Torskecreme

Billede
Torskecreme

Torskecreme

Torskerognscremen her får en virkelig dejlig røget smag, som bliver mildnet af yoghurten og honningen.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
16.20
Portioner
20

Ingredienser

Torskerogn, røget
500 g
Purløg, fintsnittet
50 g
Yoghurt, græsk 2%
200 g
Honning
20 g
Sennep
20 g
Citron, saft
20 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Fjern hinderne fra den røgede torskerogn, og mos rognen med en gaffel eller i en foodprocessor. Vend purløg med yoghurten, sennep, eddike, salt og peber. Vend rognen i dressingen, og sæt den i køleskabet. Smag den gerne til med salt, peber og evt. mere eddike inden servering.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
432 kJ
Kulhydrater
4,6 gram
Proteiner
11,4 gram
Fedtstof
4,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Rugklapper med torskecreme

Rugklapper med torskecreme

Indeholder
Gluten, Mælk