Torskecreme
Billede
Torskecreme
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
16.20
Portioner
20
Ingredienser
Torskerogn, røget
500 g
Purløg, fintsnittet
50 g
Yoghurt, græsk 2%
200 g
Honning
20 g
Sennep
20 g
Citron, saft
20 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Fjern hinderne fra den røgede torskerogn, og mos rognen med en gaffel eller i en foodprocessor. Vend purløg med yoghurten, sennep, eddike, salt og peber. Vend rognen i dressingen, og sæt den i køleskabet. Smag den gerne til med salt, peber og evt. mere eddike inden servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
432 kJ
Kulhydrater
4,6 gram
Proteiner
11,4 gram
Fedtstof
4,3 gram