Æble-estragonsauce

Billede
Æble-estragonsauce

Æble-estragonsauce

En syrlig-sød sauce der giver friskhed til en ret. God til f.eks. fisk og skaldyr
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
13.20
Portioner
20

Ingredienser

Mayonnaise
300 g
Creme fraiche 9%
300 g
Estragon, finthakket
30 g
Drueagurker, i tern
30 g
Rødløg, hakket
80 g
Æbler, fintrevet
300 g
Citron, saft og skal
Salt & Peber

Sådan gør du

Rør alle ingredienserne sammen, og smag til med citron, salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.142 kJ
Kulhydrater
5,7 gram
Proteiner
1,8 gram
Fedtstof
27,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Fiskefrikadeller med hvidkålsråkost og kold æble-estragonsauce

Fiskefrikadeller med hvidkålsråkost og kold æble-estragonsauce

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk