Hvidkålsråkost

Billede
Hvidkålsråkost

Hvidkålsråkost

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Klimatal
4.40
Portioner
20

Ingredienser

Hvidkål, snittet
600 g
Skalotteløg, i ringe
100 g
Æbler, i tynde både
300 g
Estragon, finthakket
40 g
Æbleeddike
40 ml
Sukker
10 g (1 spsk)
Olivenolie
40 g (½ dl)

Sådan gør du

Saml hvidkål, skalotteløg, æbler og estragon i en skål, og vend det med eddike, sukker og olivenolie.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
315 kJ
Kulhydrater
8,2 gram
Proteiner
1,1 gram
Fedtstof
3,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Fiskefrikadeller med hvidkålsråkost og kold æble-estragonsauce

Fiskefrikadeller med hvidkålsråkost og kold æble-estragonsauce

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk