Fiskefrikadeller
Billede
Fiskefrikadeller
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Vinter
Klimatal
18.30
Portioner
20
Ingredienser
Sejfilet, finthakket
1200 g
Løg, finthakket
200 g
Hvidløg, finthakket
8 g (1 fed)
Ingefær, finthakket
20 g
Æg
250 g (4-5 stk)
Hvedemel
40 g
Sennep
40 g
Estragon, finthakket
20 g
Salt
10 g (1 spsk)
Olie
Sådan gør du
Tjek sejfileten for ben og skind. Kom den i en skål med saltet, og rør farsen sej. Kom løg, ingefær, hvidløg, æg, mel, estragon og sennep i, og rør farsen sammen til en ensartet konsistens.
Form små fiskefrikadeller med en spiseske, og steg dem på en pande med varm olie i 3-4 minutter på hver side, til de er sprøde og gyldne.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
369 kJ
Kulhydrater
3,4 gram
Proteiner
13,8 gram
Fedtstof
1,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Fiskefrikadeller med hvidkålsråkost og kold æble-estragonsauce
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk