Fiskefrikadeller

Billede
Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller

Som en afveksling fra de klassiske fiskefrikadeller, så prøv denne sprødstegte, grove og godt krydrede udgave.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Vinter
Klimatal
18.30
Portioner
20

Ingredienser

Sejfilet, finthakket
1200 g
Løg, finthakket
200 g
Hvidløg, finthakket  
8 g (1 fed)
Ingefær, finthakket
20 g
Æg
250 g (4-5 stk)
Hvedemel
40 g
Sennep
40 g
Estragon, finthakket
20 g
Salt
10 g (1 spsk)
Olie

Sådan gør du

Tjek sejfileten for ben og skind. Kom den i en skål med saltet, og rør farsen sej. Kom løg, ingefær, hvidløg, æg, mel, estragon og sennep i, og rør farsen sammen til en ensartet konsistens.

Form små fiskefrikadeller med en spiseske, og steg dem på en pande med varm olie i 3-4 minutter på hver side, til de er sprøde og gyldne.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
369 kJ
Kulhydrater
3,4 gram
Proteiner
13,8 gram
Fedtstof
1,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Fiskefrikadeller med hvidkålsråkost og kold æble-estragonsauce

Fiskefrikadeller med hvidkålsråkost og kold æble-estragonsauce

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk