Æggesalat med ristet spidskål
Billede
Æggesalat med ristet spidskål
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
9.60
Portioner
20
Ingredienser
Spidskål, fintsnittet
180 g
Olie
3 g (1 tsk)
Æg
400 g (8 æg)
Karrydressing (se grundopskrift)
250 g (3 dl)
Karse
20 g (4 spsk)
Sådan gør du
Steg spidskålen i lidt olie i ca. 5-7 minutter, indtil det er gyldent, og afkøl den.
Kog æggene i 8-9 minutter, til de er hårdkogte. Afkøl dem, pil dem og skær dem i tern.
Bland med karrydressing og pynt herefter med karse.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
649 kJ
Kulhydrater
2,4 gram
Proteiner
7,1 gram
Fedtstof
13,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Æggesalat med ristet spidskål og syltede nye løg på rugbrød
Indeholder
Mælk, Æg, Gluten