Syltede nye løg
Billede
Syltede nye løg
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Portioner
20
Ingredienser
Nye løg
120 g
Eddike
50 g (0,5 dl)
Vand
50 g (0,5 dl)
Sukker
50 g (1/2 dl)
Sådan gør du
Skær løg i tynde både.
Kog eddike, vand, sukker op med et drys peber i ca. 3-5 minutter under omrøring, til sukkeret er opløst. Hæld den kogende lage over løgene, og lad dem trække i mindst en time, evt. i køleskabet. Vend rundt i dem et par gange undervejs.
Dræn løg fra lagen inden anretning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
414 kJ
Kulhydrater
23,1 gram
Proteiner
0,8 gram
Fedtstof
0,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Æggesalat med ristet spidskål og syltede nye løg på rugbrød
Indeholder
Mælk, Æg, Gluten