Syltede nye løg

Billede
rødløg

Syltede nye løg

Syltede nye løg er god som sprød topping på mange slags pålæg. Nye løg er lidt mildere i smagen og er meget dekorative.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Portioner
20

Ingredienser

Nye løg
120 g
Eddike
50 g (0,5 dl)
Vand
50 g (0,5 dl)
Sukker
50 g (1/2 dl)

Sådan gør du 

Skær løg i tynde både.

Kog eddike, vand, sukker op med et drys peber i ca. 3-5 minutter under omrøring, til sukkeret er opløst. Hæld den kogende lage over løgene, og lad dem trække i mindst en time, evt. i køleskabet. Vend rundt i dem et par gange undervejs.

Dræn løg fra lagen inden anretning.

 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
414 kJ
Kulhydrater
23,1 gram
Proteiner
0,8 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Æggesalat med ristet spidskål og syltede nye løg på rugbrød

Æggesalat med ristet spidskål og syltede nye løg på rugbrød

Indeholder
Mælk, Æg, Gluten