Asiatisk kålsalat

Billede
Asiatisk kålsalat

Asiatisk kålsalat

Denne kålsalat er med asiatiske smagsgivere fra soja, lime og koriander. Er du bekymret for konsistenserne til de helt små børn, kan du sagtens fintsnitte grøntsagerne og dryppe med peanutbutter i stedet for peanuts. Så får du stadig den samme gode smag.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Nødder
Skaldyr
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
2.40
Portioner
20

Ingredienser

Spidskål, i tynde strimler
100 g
Sukkerærter, i tynde strimler
25 g
Gulerødder, i tynde strimler
25 g
Soja
17 g
Fiskesauce
5 g
Limesaft
7 g
Rørsukker
7 g

Sådan gør du

Bland de snittede grøntsager sammen i en skål. Pisk soja, fiskesauce, lime og rørsukker sammen til en dressing, og vend grøntsagerne heri.

Drys retten med peanuts og koriander. Du kan sagtens udelade de hakkede peanuts til de helt små børn eller alternativt bruge peanutbutter.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
698 kJ
Kulhydrater
10,3 gram
Proteiner
7,0 gram
Fedtstof
11,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Stegt tofu med asiatisk kålsalat og koriander

Indeholder
Gluten, Nødder, Skaldyr