Asiatisk kålsalat
Billede
Asiatisk kålsalat
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Nødder
Skaldyr
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
2.40
Portioner
20
Ingredienser
Spidskål, i tynde strimler
100 g
Sukkerærter, i tynde strimler
25 g
Gulerødder, i tynde strimler
25 g
Soja
17 g
Fiskesauce
5 g
Limesaft
7 g
Rørsukker
7 g
Sådan gør du
Bland de snittede grøntsager sammen i en skål. Pisk soja, fiskesauce, lime og rørsukker sammen til en dressing, og vend grøntsagerne heri.
Drys retten med peanuts og koriander. Du kan sagtens udelade de hakkede peanuts til de helt små børn eller alternativt bruge peanutbutter.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
698 kJ
Kulhydrater
10,3 gram
Proteiner
7,0 gram
Fedtstof
11,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Stegt tofu med asiatisk kålsalat og koriander
Indeholder
Gluten, Nødder, Skaldyr