Bacon topping

Billede
Bacon topping

Bacon topping

Denne topping kan bruges på mos, spreads eller cremer. f.eks. på en rugbrødsmad.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
23.60
Portioner
20

Ingredienser

Bacon, i tern
150 g
Timian, frisk, hakket
7 g
Skalotteløg, finthakket
50 g

Sådan gør du 

Steg baconen på en pande i lidt olie, til de er godt sprøde. Læg dem på køkkenrulle for at dryppe af.



Gem løgene til anretningen.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
903 kJ
Kulhydrater
3,6 gram
Proteiner
10,9 gram
Fedtstof
17,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Grov ærtecreme med bacon og skalotteløg på rugbrød

Indeholder
Mælk, Gluten