Bagt hokkaido med allehånde og citronskal
Billede
Bagt hokkaido med allehånde og citronskal
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.60
Portioner
20
Dagen før
Ingredienser
Hokkaidogræskar, i både
2750 g
Olivenolie
200 g (2 dl)
Hvidløg, presset
20 g (3-4 fed)
Allehånde, stødt
20 g (2-3 spsk)
Citron, skal
20 g (1 citron)
Citron, saft
30 g (2 spsk)
Sådan gør du
Læg græskaren på en bageplade eller i en gastrobakke. Rør olivenolie, hvidløg, citronsaft, citronskal og allehånde sammen, og fordel det over græskaren. Bag dem i ovnen ved 225 grader i 20-25 minutter, til de er møre, men faste.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
409 kJ
Kulhydrater
5,0 gram
Proteiner
1,9 gram
Fedtstof
7,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Bagt hokkaido med allehånde og citronskal, græskarpuré, marineret bulgur, palmekål og bagte løg
Indeholder
Mælk, Gluten