Bagt hokkaido med allehånde og citronskal

Billede
Hokkaido

Bagt hokkaido med allehånde og citronskal

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.60
Portioner
20

Ingredienser

Hokkaidogræskar, i både
2750 g
Olivenolie
200 g (2 dl)
Hvidløg, presset
20 g (3-4 fed)
Allehånde, stødt
20 g (2-3 spsk)
Citron, skal
20 g (1 citron)
Citron, saft
30 g (2 spsk)

Sådan gør du 

Læg græskaren på en bageplade eller i en gastrobakke. Rør olivenolie, hvidløg, citronsaft, citronskal og allehånde sammen, og fordel det over græskaren. Bag dem i ovnen ved 225 grader i 20-25 minutter, til de er møre, men faste. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
409 kJ
Kulhydrater
5,0 gram
Proteiner
1,9 gram
Fedtstof
7,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagt hokkaido med allehånde og citronskal, græskarpuré, marineret bulgur, palmekål og bagte løg

Bagt hokkaido med allehånde og citronskal, græskarpuré, marineret bulgur, palmekål og bagte løg

Indeholder
Mælk, Gluten