Bulgur, palmekål og bagte løg

Billede
Bulgur, palmekål og bagte løg

Bulgur, palmekål og bagte løg

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.00
Portioner
20

Ingredienser

Bulgur
800 g
Løg, i kvarte
500 g
Palmekål, snittet
500 g
Citron, skal
20 g (1 citron)
Olivenolie
50 g (½ dl)

Sådan gør du 

Kog bulguren i rigeligt letsaltet vand i 20-25 minutter, til de er møre. Dræn, og sæt dem til afkøling. 

Vend løgene med olivenolie og lidt salt, og bag dem ved 180 grader i 15-20 minutter. De må gerne få lidt farve og skal være godt møre. Kom den snittede palmekål ned til løgene de sidste 5-7 minutter, og tilbered færdig.  

Vend de bagte grønsager med bulguren, resten af de hvide bønner og citronskal. Smag til med salt og peber. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
447 kJ
Kulhydrater
20,0 gram
Proteiner
3,5 gram
Fedtstof
0,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagt hokkaido med allehånde og citronskal, græskarpuré, marineret bulgur, palmekål og bagte løg

Bagt hokkaido med allehånde og citronskal, græskarpuré, marineret bulgur, palmekål og bagte løg

Indeholder
Mælk, Gluten