Bulgur, palmekål og bagte løg
Billede

Bulgur, palmekål og bagte løg
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.00
Portioner
20
Ingredienser
Bulgur
800 g
Løg, i kvarte
500 g
Palmekål, snittet
500 g
Citron, skal
20 g (1 citron)
Olivenolie
50 g (½ dl)
Sådan gør du
Kog bulguren i rigeligt letsaltet vand i 20-25 minutter, til de er møre. Dræn, og sæt dem til afkøling.
Vend løgene med olivenolie og lidt salt, og bag dem ved 180 grader i 15-20 minutter. De må gerne få lidt farve og skal være godt møre. Kom den snittede palmekål ned til løgene de sidste 5-7 minutter, og tilbered færdig.
Vend de bagte grønsager med bulguren, resten af de hvide bønner og citronskal. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
447 kJ
Kulhydrater
20,0 gram
Proteiner
3,5 gram
Fedtstof
0,7 gram
Opskriften indgår i disse retter

Bagt hokkaido med allehånde og citronskal, græskarpuré, marineret bulgur, palmekål og bagte løg
Indeholder
Mælk, Gluten