Bagt hokkaidogræskar

Billede
Bagt græskar

Bagt hokkaidogræskar

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
6.00
Portioner
20

Ingredienser

Hokkaidogræskar, i både
1000 g
Citron, saft
80 g
Smør
100 g
Olivenolie
20 g
Salt
80 g

Sådan gør du

Vend græskarene i olivenolie og salt, og bag ved 200 grader i ca. 15 minutter, til de er møre og gyldne. Brun smørret i en gryde ved lav varme, til det er let gyldent, og vend det med græskarbådene inden servering, pres så citronsaft over. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
438 kJ
Kulhydrater
4,4 gram
Proteiner
1,7 gram
Fedtstof
8,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Fuldkornspasta med palmekålspesto, græskar og kikærter

Fuldkornspasta med palmekålspesto, græskar og kikærter

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk