Bagt hokkaidogræskar
Billede
Bagt hokkaidogræskar
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
6.00
Portioner
20
Ingredienser
Hokkaidogræskar, i både
1000 g
Citron, saft
80 g
Smør
100 g
Olivenolie
20 g
Salt
80 g
Sådan gør du
Vend græskarene i olivenolie og salt, og bag ved 200 grader i ca. 15 minutter, til de er møre og gyldne. Brun smørret i en gryde ved lav varme, til det er let gyldent, og vend det med græskarbådene inden servering, pres så citronsaft over.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
438 kJ
Kulhydrater
4,4 gram
Proteiner
1,7 gram
Fedtstof
8,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Fuldkornspasta med palmekålspesto, græskar og kikærter
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk