Palmekålspesto

Billede
Palmekålspesto

Palmekålspesto

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
12.50
Portioner
20

Ingredienser

Palmekål, snittet
750 g
Græskarkerner, ristede
300 g
Vesterhavsost
100 g
Citron, saft
50 g
Hvidløg
60 g
Citron, skal
15 g
Olivenolie
400 g

Sådan gør du

Blanchér palmekålen kort. Kom det i en blender sammen med de øvrige ingredienser, og blend til en homogen pesto. Smag til med salt og citron.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.491 kJ
Kulhydrater
3,7 gram
Proteiner
8,5 gram
Fedtstof
34,8 gram
Alkohol
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Fuldkornspasta med palmekålspesto, græskar og kikærter

Fuldkornspasta med palmekålspesto, græskar og kikærter

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk