Palmekålspesto
Billede
Palmekålspesto
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
12.50
Portioner
20
Ingredienser
Palmekål, snittet
750 g
Græskarkerner, ristede
300 g
Vesterhavsost
100 g
Citron, saft
50 g
Hvidløg
60 g
Citron, skal
15 g
Olivenolie
400 g
Sådan gør du
Blanchér palmekålen kort. Kom det i en blender sammen med de øvrige ingredienser, og blend til en homogen pesto. Smag til med salt og citron.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.491 kJ
Kulhydrater
3,7 gram
Proteiner
8,5 gram
Fedtstof
34,8 gram
Alkohol
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Fuldkornspasta med palmekålspesto, græskar og kikærter
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk