Kogt pasta og kikærter

Billede
Rå pasta

Kogt pasta og kikærter

Her blandes den kogte pasta med kikærter. Det giver en mere fyldig ret med god næring.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
5.50
Portioner
20

Ingredienser

Pasta
1500 g
Kikærter, tørrede
500 g

Sådan gør du

Kog de udblødte kikærter i rigeligt letsaltet vand i 40-60 minutter, til de er møre. Dræn, og sæt til side.
Kog pasten efter anvisning på posen, og dræn.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
614 kJ
Kulhydrater
26,7 gram
Proteiner
5,7 gram
Fedtstof
1,2 gram
Alkohol
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Fuldkornspasta med palmekålspesto, græskar og kikærter

Fuldkornspasta med palmekålspesto, græskar og kikærter

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk