Bagte rodfrugter med jordskokker

Billede
Bagte rodfrugter

Bagte rodfrugter med jordskokker

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
1.90
Portioner
20

Ingredienser

Jordskokker, halverede
1400 g
Kartofler, halverede
1400 g
Olivenolie
100 g
Æbleeddike
0,6 dl
Salt & Peber

Sådan gør du

Vend rodfrugterne med æbleeddike og olivenolie, smag til med salt og peber. Bag dem i ca. 20-25 minutter ved 220 grader, til de er ristede og gennembagte.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
439 kJ
Kulhydrater
14,7 gram
Proteiner
1,9 gram
Fedtstof
3,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Farsbrød af lyssej med rodfrugter og dressing af pickles og kapers

Farsbrød af lyssej med rodfrugter og dressing af pickles og kapers

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk