Bagte rodfrugter med jordskokker
Billede
![Bagte rodfrugter](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5995-1.jpg?itok=KqnMCWZK)
Bagte rodfrugter med jordskokker
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
1.90
Portioner
20
Ingredienser
Jordskokker, halverede
1400 g
Kartofler, halverede
1400 g
Olivenolie
100 g
Æbleeddike
0,6 dl
Salt & Peber
Sådan gør du
Vend rodfrugterne med æbleeddike og olivenolie, smag til med salt og peber. Bag dem i ca. 20-25 minutter ved 220 grader, til de er ristede og gennembagte.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
439 kJ
Kulhydrater
14,7 gram
Proteiner
1,9 gram
Fedtstof
3,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Farsbrød af lyssej med rodfrugter og dressing af pickles og kapers](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5995.jpg?itok=v-maLEFK)
Farsbrød af lyssej med rodfrugter og dressing af pickles og kapers
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk