Dressing af pickles og kapers
Billede
Dressing af pickles og kapers
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
6.00
Portioner
20
Ingredienser
Kapers, hakket
40 g
Pickles, finthakket
150 g
Yoghurt, græsk 10%
200 g
Creme fraiche 38%
150 g
Citronsaft
30 g
Citron, skal, revet
Salt & Peber
Sådan gør du
Rør kapers, pickles, yoghurt, creme fraiche, citronskal- og saft sammen. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
602 kJ
Kulhydrater
3,3 gram
Proteiner
2,5 gram
Fedtstof
13,6 gram
Opskriften indgår i disse retter
Farsbrød af lyssej med rodfrugter og dressing af pickles og kapers
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk