Belugalinser

Billede
Belugalinser

Belugalinser

Sorte linser er gode som tilbehør og udmærker sig ved ikke at koge ud.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
6.80
Portioner
20

Ingredienser

Belugalinser
500 g
Vand
Salt
0 g

Sådan gør du

Kog linserne i letsaltet vand i 15-20 minutter, til de er møre. Dræn.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.320 kJ
Kulhydrater
41,0 gram
Proteiner
26,0 gram
Fedtstof
1,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Svampesuppe med belugalinser, knoldselleri og purløg samt hvedebrød

Svampesuppe med belugalinser, knoldselleri og purløg samt hvedebrød

Indeholder
Mælk, Gluten