Blomkålssalat
Billede
Blomkålssalat
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
3.60
Portioner
20
Ingredienser
Blomkål, i buketter
800 g
Persille, finthakket
200 g
Æbler
300 g
Hasselnødder
100 g
Citron, saft
40 ml
Olivenolie
80 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Blomkålen fintsnittes - brug gerne stokke også. Skær æblet i tynde både og hak hasselnødderne.
Vend blomkålen med persillen, æbler, hasselnødder, citronsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
388 kJ
Kulhydrater
2,8 gram
Proteiner
2,4 gram
Fedtstof
7,6 gram
Opskriften indgår i disse retter
Blomkålsgratin med blomkålssalat og rødløgskompot
Indeholder
Gluten, Mælk, Æg