Bolchebeder og hasselnødder
Billede
Bolchebeder og hasselnødder
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
5.60
Portioner
20
Ingredienser
Bolchebeder, i tern
520 g
Honning
20 g (1 spsk)
Olie
25 g (2 spsk)
Hasselnødder
260 g
Sådan gør du
Vend bolchebederne i honning, olie og salt. Bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter, til de har taget lidt farve og er blevet møre.
Rist hasselnødderne ved 160 grader i 15 minutter, til nødderne er gyldenbrune.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.100 kJ
Kulhydrater
14,7 gram
Proteiner
5,3 gram
Fedtstof
20,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Emmergrød med dampede porrer, bolchebeder og ristede hasselnødder
Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder