Bolchebeder og hasselnødder

Billede
Bolchebeder

Bolchebeder og hasselnødder

Bolchebeder er en smuk rodfrugttype med deres karakteristiske mønster af lyserød og hvid, som næsten leder tankerne hen på en traditionel tivoli-slikkepind. Her vendes de i olie og honning, og bages søde. De fungerer godt som topping til mange retter.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
5.60
Portioner
20

Ingredienser

Bolchebeder, i tern
520 g
Honning
20 g (1 spsk)
Olie
25 g (2 spsk)
Hasselnødder
260 g

Sådan gør du 

Vend bolchebederne i honning, olie og salt. Bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter, til de har taget lidt farve og er blevet møre.



Rist hasselnødderne ved 160 grader i 15 minutter, til nødderne er gyldenbrune.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.100 kJ
Kulhydrater
14,7 gram
Proteiner
5,3 gram
Fedtstof
20,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Emmergrød med dampede porrer, bolchebeder og ristede hasselnødder

Emmergrød med dampede porrer, bolchebeder og ristede hasselnødder

Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder