Dampede porrer

Billede
Porrer

Dampede porrer

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
5.50
Portioner
20

Ingredienser

Porrer, i skiver à 1 cm
400 g
Olivenolie
25 g (2 spsk)
Smør
25 g

Sådan gør du 

Kom porreskiverne, smør, olivenolie og salt i en gryde, og damp porrerne under låg i et par minutter, til de er faldet helt sammen. Du kan også dampe porrerne i ovnen ved 200 grader i en gastrobakke med låg.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
510 kJ
Kulhydrater
4,6 gram
Proteiner
1,7 gram
Fedtstof
10,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Emmergrød med dampede porrer, bolchebeder og ristede hasselnødder

Emmergrød med dampede porrer, bolchebeder og ristede hasselnødder

Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder