Dampede porrer
Billede
Dampede porrer
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
5.50
Portioner
20
Ingredienser
Porrer, i skiver à 1 cm
400 g
Olivenolie
25 g (2 spsk)
Smør
25 g
Sådan gør du
Kom porreskiverne, smør, olivenolie og salt i en gryde, og damp porrerne under låg i et par minutter, til de er faldet helt sammen. Du kan også dampe porrerne i ovnen ved 200 grader i en gastrobakke med låg.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
510 kJ
Kulhydrater
4,6 gram
Proteiner
1,7 gram
Fedtstof
10,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Emmergrød med dampede porrer, bolchebeder og ristede hasselnødder
Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder