Emmergrød
Billede
Emmergrød
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
4.00
Portioner
20
Ingredienser
Emmerflager
650 g
Havregryn
390 g
Vand
1,95 L
Sødmælk
1,95 L
Salt
18 g
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne sammen i en passende gryde, og kog til grøden har den rette konsistens. Den må gerne være blød og cremet. Smag til med salt, og justér evt. konsistensen mere lidt vand eller mælk.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
417 kJ
Kulhydrater
14,8 gram
Proteiner
4,0 gram
Fedtstof
0,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Emmergrød med dampede porrer, bolchebeder og ristede hasselnødder
Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder
Emmergrød med stegte squash, glaskål, ristede mandler og mynte
Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder