Topping af glaskål, mandler og mynte
Billede
Topping af glaskål, mandler og mynte
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
6.40
Portioner
20
Ingredienser
Glaskål, i tern
390 g
Mandler, ristede og hakket
260 g
Mynte, finthakket
25 g
Sådan gør du
Læg ternene af glaskål i koldt vand, indtil de skal bruges, så holder de sig sprøde og friske. Sigt vandet fra, når de skal serveres.
Klargør mandler og mynte til servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.014 kJ
Kulhydrater
4,9 gram
Proteiner
9,3 gram
Fedtstof
19,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Emmergrød med stegte squash, glaskål, ristede mandler og mynte
Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder