Topping af glaskål, mandler og mynte

Billede
glaskål

Topping af glaskål, mandler og mynte

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
6.40
Portioner
20

Ingredienser

Glaskål, i tern
390 g
Mandler, ristede og hakket
260 g
Mynte, finthakket
25 g

Sådan gør du

Læg ternene af glaskål i koldt vand, indtil de skal bruges, så holder de sig sprøde og friske. Sigt vandet fra, når de skal serveres.



Klargør mandler og mynte til servering.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.014 kJ
Kulhydrater
4,9 gram
Proteiner
9,3 gram
Fedtstof
19,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Emmergrød med stegte squash, glaskål, ristede mandler og mynte

Emmergrød med stegte squash, glaskål, ristede mandler og mynte

Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder