Stegte squash

Billede
squash

Stegte squash

Brug stegt squash som topping, tilbehør eller i salater.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
2.70
Portioner
20

Ingredienser

Squash, i tern
520 g
Olivenolie
26 g (2 spsk)

Sådan gør du

Vend squash-ternene i salt og olivenolie, og steg dem på en pande eller i ovnen ved 220 grader i et par minutter, til squashen har fået en dejlig gyldenbrun overflade.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
253 kJ
Kulhydrater
2,3 gram
Proteiner
1,3 gram
Fedtstof
5,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Emmergrød med stegte squash, glaskål, ristede mandler og mynte

Emmergrød med stegte squash, glaskål, ristede mandler og mynte

Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder