Stegte squash
Billede
![squash](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-06/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Ra%CC%8Avarer-photo-Martin-Kaufmann_DSC4591.jpg?itok=5-6gISEg)
Stegte squash
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
2.70
Portioner
20
Ingredienser
Squash, i tern
520 g
Olivenolie
26 g (2 spsk)
Sådan gør du
Vend squash-ternene i salt og olivenolie, og steg dem på en pande eller i ovnen ved 220 grader i et par minutter, til squashen har fået en dejlig gyldenbrun overflade.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
253 kJ
Kulhydrater
2,3 gram
Proteiner
1,3 gram
Fedtstof
5,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Emmergrød med stegte squash, glaskål, ristede mandler og mynte](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-04/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5020.jpg?itok=DvgZhAmY)
Emmergrød med stegte squash, glaskål, ristede mandler og mynte
Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder