Citronbagte kartofler
Billede
![Citronbagte kartofler](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-09/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6767-1.jpg?itok=uWv0Kw5g)
Citronbagte kartofler
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
2.90
Portioner
20
Ingredienser
Bagekartofler, i tern
1500 g
Citron, i små tern
30 g
Løg, i både
150 g
Rosmarin
20 g
Olivenolie
75 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Kom kartoflerne i et ovnfast fad, og vend med citron, løg, rosmarin og olivenolie. Krydr med salt og peber. Bag i 30-35 minutter ved 180 grader, til kartoflerne er godt møre.
Opskriften indgår i disse retter
![Paneret kylling med citronbagte kartofler og coleslaw af kål og gulerødder](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-09/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6767.jpg?itok=eejE3Y72)
Paneret kylling med citronbagte kartofler og coleslaw af kål og gulerødder
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk