Paneret kylling

Billede
Paneret kylling

Paneret kylling

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
15.50
Portioner
20

Ingredienser

Kyllingebryst
1000 g
Æg
240 g (5 stk)
Rasp
500 g
Mel
150 g
Olie
Salt & Peber

Sådan gør du 

Flæk kyllingebrysterne på langs, så der er ét halvt stykke bryst til hvert barn. Bank dem en smule flade. Slå æg ud på en bakke, ryst melet med paprika og spidskommen, fordel det i en anden bakke, fordel rasp i en tredje bakke.

Panér kyllingestykkerne i mel, æg og rasp. Steg brysterne i olie i 2-3 minutter på hver side, og krydr med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
553 kJ
Kulhydrater
15,0 gram
Proteiner
8,9 gram
Fedtstof
3,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kyllingeburger med tomater, syltede agurker og tomatdressing

Kyllingeburger med tomater, syltede agurker og tomatdressing

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk
Paneret kylling med citronbagte kartofler og coleslaw af kål og gulerødder

Paneret kylling med citronbagte kartofler og coleslaw af kål og gulerødder

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk