Coleslaw af kål og gulerødder

Billede
Coleslaw af kål og gulerødder

Coleslaw af kål og gulerødder

Du kan fint variere kålen og også tilføje tern af æbler eller andre grønne elementer, som du har liggende.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
4.20
Portioner
20

Ingredienser

Spidskål, fintsnittet
1000 g
Mayonnaise
300 g
Gulerødder, revet
500 g
Æbleeddike
30 g (2 spsk)
Dijonsennep
40 g (2-3 spsk)
Sukker
Salt

Sådan gør du

Kom kålen i en skål, og vend det med lidt salt. Knus kålen med hænderne, så kålen bliver blød og saftig. Kom gulerødderne i skålen sammen med mayonnaise, sennep, æbleeddike og sukker. Vend det hele rundt til en cremet coleslaw. Smag til med salt og peber. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
478 kJ
Kulhydrater
5,3 gram
Proteiner
1,6 gram
Fedtstof
9,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Paneret kylling med citronbagte kartofler og coleslaw af kål og gulerødder

Paneret kylling med citronbagte kartofler og coleslaw af kål og gulerødder

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk