Coleslaw af kål og gulerødder
Billede
Coleslaw af kål og gulerødder
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
4.20
Portioner
20
Ingredienser
Spidskål, fintsnittet
1000 g
Mayonnaise
300 g
Gulerødder, revet
500 g
Æbleeddike
30 g (2 spsk)
Dijonsennep
40 g (2-3 spsk)
Sukker
Salt
Sådan gør du
Kom kålen i en skål, og vend det med lidt salt. Knus kålen med hænderne, så kålen bliver blød og saftig. Kom gulerødderne i skålen sammen med mayonnaise, sennep, æbleeddike og sukker. Vend det hele rundt til en cremet coleslaw. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
478 kJ
Kulhydrater
5,3 gram
Proteiner
1,6 gram
Fedtstof
9,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Paneret kylling med citronbagte kartofler og coleslaw af kål og gulerødder
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk