Coleslaw med hvidkål

Billede
Coleslaw med hvidkål

Coleslaw med hvidkål

Måltidstype
Skolemad
Indeholder
Mælk
Æg
Portioner
20

Ingredienser

Hvidkål, i strimler
1500 g
Mayonnaise
350 g
Yoghurt, 10%
350 g
Citron, saft og skal
85 g
Hvidløg, revet
30 g
Spidskommen
6 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Vend hvidkålen med salt, så kålen bliver en smule blød i konsistensen. Rør mayonnaise og yoghurt, citronskal og -saft, hvidløg og spidskommen sammen og vend den ned i kålen.

Smag til med salt og peber.

Opskriften indgår i disse retter

Blomkåls-nuggets med sprød skorpe af cornflakes med BBQ, bagte søde kartofler og coleslaw

Blomkåls-nuggets med sprød skorpe af cornflakes med BBQ, bagte søde kartofler og coleslaw

Indeholder
Æg, Mælk