Couscous med sommergrønt
Billede
Couscous med sommergrønt
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
3.40
Portioner
20
Ingredienser
Couscous
800 g
Sommerkål, i brud
500 g
Gulerødder, nye, i stykker
500 g
Sukkerærter
500 g
Sådan gør du
Damp couscous i ovnen i 20 minutter, og sæt det til afkøling.
Hæld udblødningsvandet fra bønnerne, og kog dem i letsaltet vand ved svag varme i 50-55 minutter, til de er helt møre. Sæt bønnerne til afkøling.
Lyndamp alle grøntsagerne, og vend dem sammen med couscous inden servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
648 kJ
Kulhydrater
28,5 gram
Proteiner
5,9 gram
Fedtstof
0,4 gram
Alkohol
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Sortøjebønner med stegt kylling, couscous med sommergrønt og citronhummus
Indeholder
Gluten, Mælk