Fish cakes

Billede
Fish cakes

Fish cakes

En god måde at servere mere fisk for børnene, er i form af saftige fiskedeller. Her i en thailandsk orientalsk fortolkning, hvor sursød-chilisauce og rød karry komplimenterer den milde fiskefars. Torskefisk er velegnet.
Måltidstype
Skolemad
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Portioner
20

Ingredienser

Bulgur
450 g
Forårsløg, snittet
200 g
Hvid fisk, hakket
1250 g
Hvidløg, finthakket  
60 g
Ingefær, revet
70 g
Rød karry pasta
60 g
Sukker
40 g
Æg
250 g
Hvedemel
100 g
Salt

Sådan gør du

Kom vand og bulgur i en gryde i blandingsforhold efter anvisningen på posen. Lad det koge på, og kog i 5 minutter. Sluk for vamen, og lad bulguren trække i minimum 20 minutter. Køl den ned, inden den røres i farsen. 

Rør den hakkede fisk grundigt sammen med bulgur, hvidløg,
ingefær, citrongræs, karrypasta, salt og sukker. Tilsæt æg og hvede-
mel. Farsen skal være fast, klistret og lind. Rør forårsløgene i, og husk
at gemme lidt til topping.
Steg fiskedellerne gyldne ved middelhøj varme, og bag dem
færdige i ovnen ved 175 grader i 6-8 minutter.

Opskriften indgår i disse retter