Sursød chilisauce
Billede
![Sød chilisauce](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2024-02/2508413%20-%20Fish%20cakes%20og%20surs%C3%B8d-c.jpeg?itok=eQTcHjQJ)
Sursød chilisauce
Måltidstype
Skolemad
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Portioner
20
Ingredienser
Rød chili, frisk, finthakket
15 g
Ingefær, finthakket
5 g
Hakkede tomater
150 g
Lagereddike
300 g
Sukker
600 g
Sådan gør du
Hak chili og ingefær fint på en foodprocessor, og tilsæt hakkede
tomater, så tomaterne pureres helt.
Bland alle ingredienserne sammen i en gryde, og kog det ind
til sirupskonsistens i 5-6 minutter.
Opskriften indgår i disse retter
![Fish cakes med perlebyg og sursød chilisauce](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2024-02/250841%20-%20Fish%20cakes%20og%20surs%C3%B8d-c_0.jpeg?itok=Aq7LqZSV)
Fish cakes med perlebyg og sursød chilisauce
Indeholder
Gluten, Æg