Frugtkompot
Billede
Frugtkompot
Måltidstype
Morgenmad
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
1.50
Portioner
20
Ingredienser
Jordbær, fra frost
180 g
Vand
0,25 dl
Æbler med skræl, grove tern
360 g
Sukker
100 g
Vaniljesukker
10 g
Sådan gør du
Damp de frosne jordbær ved middel varme i en gryde under låg sammen med vandet. Du kan sagtens bruge andre frosne bær. Når bærrene har kogt i ca. 2 minutter, tilsæt æbler, sukker og vanillesukker.
Lad det simre under låg i ca. 12-15 minutter, til æblerne er møre.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
445 kJ
Kulhydrater
24,7 gram
Proteiner
0,3 gram
Fedtstof
0,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Risengrød med trekorn, frugtkompot og nøddeknas
Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder