Frugtkompot

Billede
Frugtkompot

Frugtkompot

Måltidstype
Morgenmad
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
1.50
Portioner
20

Ingredienser

Jordbær, fra frost
180 g
Vand
0,25 dl
Æbler med skræl, grove tern
360 g
Sukker
100 g
Vaniljesukker
10 g

Sådan gør du

Damp de frosne jordbær ved middel varme i en gryde under låg sammen med vandet. Du kan sagtens bruge andre frosne bær. Når bærrene har kogt i ca. 2 minutter, tilsæt æbler, sukker og vanillesukker.



Lad det simre under låg i ca. 12-15 minutter, til æblerne er møre.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
445 kJ
Kulhydrater
24,7 gram
Proteiner
0,3 gram
Fedtstof
0,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Risengrød med trekorn, frugtkompot og nøddeknas

Risengrød med trekorn, frugtkompot og nøddeknas

Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder