Nøddeknas

Nøddeknas

Måltidstype
Morgenmad
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
8.70
Portioner
20

Ingredienser

Vand
0,4 dl
Honning eller agavesirup
15 g (2 tsk)
Havregryn, grovvalsede
100 g
Mandler, grofthakkede
30 g
Hasselnødder, hakkede
30 g
Solsikkekerner
30 g
Græskarkerner
30 g
Sesamfrø, lyse
30 g
Rapsolie
20 g
Salt

Sådan gør du

Vend honningen med nødderne, kerner, frø og rapsolie, kom lidt salt i. Massen skal være løs men klistret. Fordel massen i et tyndt lag på bagepapir i dybe bageplader.

Bag massen gylden og sprød ved 150 grader i ca. 60 minutter, og rør i massen hvert 15. minut.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.926 kJ
Kulhydrater
26,5 gram
Proteiner
14,3 gram
Fedtstof
32,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Risengrød med trekorn, frugtkompot og nøddeknas

Risengrød med trekorn, frugtkompot og nøddeknas

Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder