Grønkålssalat med æbler og valnødder
Billede
![Grønkålssalat med æbler og valnødder](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-02/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC7401-2.jpg?itok=MjricQ2U)
Grønkålssalat med æbler og valnødder
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Nødder
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
3.30
Portioner
20
Ingredienser
Grønkål, fintsnittet
300 g
Salt
1 g
Sukker
1 g
Valnødder
50 g
Æble, i tynde skiver
75 g
Rosmarin, frisk, hakket
3 g
Sådan gør du
Vend kålen med salt og sukker, og lad den trække i mindst 15 minutter.
Rist nødderne i ovnen ved 160 grader i ca. 8 minutter. Lad dem køle ned, og hak dem.
Vend kålen med æbler, rosmarin og nødder.
Rør mayonnaise med yoghurt, timian og lidt peber og vend det i kålsalaten.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
690 kJ
Kulhydrater
6,0 gram
Proteiner
4,4 gram
Fedtstof
13,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
![](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-02/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC7401_0.jpg?itok=MZNeW0gU)
Grisesteg med grønkålssalat, æble og valnødder
Indeholder
Mælk, Nødder, Æg, Gluten