Ovnstegt grisesteg
Billede
Ovnstegt grisesteg
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
29.20
Portioner
20
Ingredienser
Grisefilet, pudset
200 g
Salt & Peber
Flæskesvær
40 g
Sådan gør du
Drys grisefileten med salt og peber, og steg den i ovnen ved 160 grader i ca. 40 minutter, til stegen har en kernetemperatur på 63 grader. Afkøl inden du skærer i kødet.
Hak flæskesværene og server sammen med.
Næringsindhold pr. 100 gram (grisesteg)
Energi
449 kJ
Kulhydrater
0,0 gram
Proteiner
22,3 gram
Fedtstof
1,9 gram
Næringsindhold pr. 100 gram (flæskesvær)
Energi
2.412 kJ
Kulhydrater
0,0 gram
Proteiner
54,1 gram
Fedtstof
40,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Grisesteg med grønkålssalat, æble og valnødder
Indeholder
Mælk, Nødder, Æg, Gluten
Grisesteg med rødkålssalat
Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten
Grisesteg med spidskålssalat, stikkelsbær og rugbrød
Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten