Spidskålssalat og stikkelsbær
Billede
Spidskålssalat og stikkelsbær
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
3.00
Portioner
20
Ingredienser
Spidskål, fintsnittet
300 g
Salt
4 g
Sukker
4 g
Stikkelsbær, i mindre stykker
75 g
Valnødder
50 g
Sådan gør du
Vend kålen med salt, sukker og stikkelsbær. Lad kålen trække mindst 15 minutter. Rist valnødderne i ovnen ved 160 grader i ca. 8 min. Hak nødderne, og vend dem i kålen.
Rør mayonnaise med yoghurt, timian og lidt peber og vend det med kålen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
640 kJ
Kulhydrater
4,2 gram
Proteiner
3,3 gram
Fedtstof
7,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Grisesteg med spidskålssalat, stikkelsbær og rugbrød
Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten