Spidskålssalat og stikkelsbær

Billede
Spidskålssalat og stikkelsbær

Spidskålssalat og stikkelsbær

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
3.00
Portioner
20

Ingredienser

Spidskål, fintsnittet
300 g
Salt
4 g
Sukker
4 g
Stikkelsbær, i mindre stykker
75 g
Valnødder
50 g

Sådan gør du

Vend kålen med salt, sukker og stikkelsbær. Lad kålen trække mindst 15 minutter. Rist valnødderne i ovnen ved 160 grader i ca. 8 min. Hak nødderne, og vend dem i kålen.

Rør mayonnaise med yoghurt, timian og lidt peber og vend det med kålen.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
640 kJ
Kulhydrater
4,2 gram
Proteiner
3,3 gram
Fedtstof
7,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Grisesteg med spidskålssalat, stikkelsbær og rugbrød

Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten