Rødkålssalat med appelsiner
Billede
Rødkålssalat med appelsiner
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
2.40
Portioner
20
Ingredienser
Rødkål, fintsnittet
225 g
Appelsiner, i tern
180 g
Appelsiner, saft og skal
1 stk.
Valnødder
37 g
Salt
0 g
Sådan gør du
Vend kålen med salt, fintrevet skal og saft fra en appelsin og appelsinerne. Lad kålen trække mindst 15 minutter og gerne i længere tid.
Rist nødderne i ovnen ved 160 grader i ca. 8 minutter. Lad nødderne køle ned, og hak dem.
Rør mayonnaisen med yoghurt, timian og lidt peber.
Vend rødkålssalaten med dressingen
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
640 kJ
Kulhydrater
5,0 gram
Proteiner
3,3 gram
Fedtstof
13,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Grisesteg med rødkålssalat
Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten