Grønne bønner med parmesan

Billede
Grønne bønner

Grønne bønner med parmesan

Det er en kunst at tilberede grønne bønner til perfektion. De skal kun lige blancheres, så de er let møre på ydersiden, men stadig med bid i midten.
Hold godt øje med bønnerne, da de tilbyder det sprøde element til den samlede smagsoplevelse.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
17.80
Portioner
20

Ingredienser

Grønne bønner, i stykker á 2 cm
175 g
Olivenolie
6 g (1tsk)
Parmesan
50 g
Salt
2 g

Sådan gør du

Blanchér bønnerne i ca. 20 sekunder. Afkøl og vend bønnerne med olien. Smag til med salt og peber. Riv parmesan på toppen. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
577 kJ
Kulhydrater
3,6 gram
Proteiner
9,8 gram
Fedtstof
8,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Grov majscreme, grønne bønner og parmesan

Indeholder
Mælk, Gluten