Harissa
Billede
Harissa
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
11.90
Portioner
20
Ingredienser
Koriander, plukket
50 g
Persille, inkl. stilke
50 g
Hvidløg
9 g
Chiliflager, kan udelades
8 g
Citron, saft og skal
15 g
Spidskommen, stødt
15 g
Olivenolie
75 g
Vand
1 dl
Sådan gør du
Kom koriander, persille, hvidløg og chili i en foodprocessor, og kør det til en ensartet masse. Tilsæt citronsaft, revet citronskal, spidskommen, vand og olie, og vend godt rundt. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.048 kJ
Kulhydrater
3,8 gram
Proteiner
2,3 gram
Fedtstof
25,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Cremet blomkålssuppe med grøn harissa og sprøde hvedecroutoner
Indeholder
Mælk, Gluten