Sprøde hvedecroutoner
Billede
Sprøde hvedecroutoner
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
7.80
Portioner
20
Ingredienser
Hvedebrød, daggammelt
600 g
Olivenolie
65 g
Hvidløg
9 g
Rosmarin, hakket
20 g
Sådan gør du
Bræk brødet i grove, aflange stykker med hænderne, eller skær det i tern i den størrelse, du ønsker. Vend brødet med lidt olie, salt, knust hvidløg og rosmarin, og spred det ud på en bageplade.
Rist brødet i ovnen ved 150 grader i ca. 20 minutter, til det er sprødt. Læg croutonerne på køkkenrulle, indtil du skal bruge dem.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.371 kJ
Kulhydrater
43,9 gram
Proteiner
7,3 gram
Fedtstof
12,8 gram
TIP
Opskriften indgår i disse retter
Cremet blomkålssuppe med grøn harissa og sprøde hvedecroutoner
Indeholder
Mælk, Gluten
Kartoffel-porresuppe
Indeholder
Mælk, Gluten