Sprøde hvedecroutoner

Billede
Sprøde hvedecroutoner

Sprøde hvedecroutoner

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
7.80
Portioner
20

Ingredienser

Hvedebrød, daggammelt
600 g
Olivenolie
65 g
Hvidløg
9 g
Rosmarin, hakket
20 g

Sådan gør du

Bræk brødet i grove, aflange stykker med hænderne, eller skær det i tern i den størrelse, du ønsker. Vend brødet med lidt olie, salt, knust hvidløg og rosmarin, og spred det ud på en bageplade.



Rist brødet i ovnen ved 150 grader i ca. 20 minutter, til det er sprødt. Læg croutonerne på køkkenrulle, indtil du skal bruge dem.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.371 kJ
Kulhydrater
43,9 gram
Proteiner
7,3 gram
Fedtstof
12,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Cremet blomkålssuppe med grøn harissa og sprøde hvedecroutoner

Cremet blomkålssuppe med grøn harissa og sprøde hvedecroutoner

Indeholder
Mælk, Gluten