Havregrød

Billede
Havregryn

Havregrød

Et gammelkendt medlem af grødfamilien, som smager skønt og kan gå med utallige varianter af topping
Måltidstype
Morgenmad
Indeholder
Gluten
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
1.20
Portioner
20

Ingredienser

Havregryn
1050 g
Vand
2 3/4 liter
Mandelmælk
2 liter
Salt

Sådan gør du

Kom havregryn, salt, mandelmælk og vand i en gryde, og kog det langsomt op under omrøring. Kog grøden i ca. 3-5 minutter, til den er glat.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
303 kJ
Kulhydrater
10,8 gram
Proteiner
2,5 gram
Fedtstof
1,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Havregrød med havtornkompot, sprøde solsikkekerner og myntesukker

Havregrød med havtornkompot, sprøde solsikkekerner og myntesukker

Indeholder
Gluten, Nødder