Havregrød
Billede
![Havregryn](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-06/COLOURBOX5320138.jpg?itok=DHyYry1T)
Havregrød
Måltidstype
Morgenmad
Indeholder
Gluten
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
1.20
Portioner
20
Ingredienser
Havregryn
1050 g
Vand
2 3/4 liter
Mandelmælk
2 liter
Salt
Sådan gør du
Kom havregryn, salt, mandelmælk og vand i en gryde, og kog det langsomt op under omrøring. Kog grøden i ca. 3-5 minutter, til den er glat.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
303 kJ
Kulhydrater
10,8 gram
Proteiner
2,5 gram
Fedtstof
1,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Havregrød med havtornkompot, sprøde solsikkekerner og myntesukker](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-06/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5803_0.jpg?itok=tIokzYdi)
Havregrød med havtornkompot, sprøde solsikkekerner og myntesukker
Indeholder
Gluten, Nødder