Sprøde solsikkekerner
Billede
Sprøde solsikkekerner
Måltidstype
Morgenmad
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
13.20
Portioner
20
Ingredienser
Solsikkekerner
200 g
Æggehvider
70 g
Sukker
30 g
Sådan gør du
Tænd ovnen på 130 grader, og beklæd en bageplade med bagepapir.
Vend solsikkekernerne i æggehviderne, så den er godt fordelt på kernerne. Tilsæt sukkeret, og vend godt rundt.
Fordel kernerne og æggemassen i et tyndt lag på bagepapiret. Bag ved 130 grader i ca. 10-15 minutter, til kernerne er sprøde og gyldne. Lad kernerne køle helt af, og smuldr dem fra hinanden.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
2.013 kJ
Kulhydrater
21,5 gram
Proteiner
15,7 gram
Fedtstof
37,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Havregrød med havtornkompot, sprøde solsikkekerner og myntesukker
Indeholder
Gluten, Nødder