Hjertesalat med asparges, friske ærter og yoghurt
Billede
Hjertesalat med asparges, friske ærter og yoghurt
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
4.10
Portioner
20
Ingredienser
Grønne asparges, i snitter
100 g
Yoghurt naturel
80 g
Ærter, friskbælgede
20 g
Hjertesalat
100 g
Sådan gør du
Kog aspargessnitterne i letsaltet vand i 30 sekunder, så de lige netop bliver tilberedt. De skal stadig have bid. Læg dem straks i koldt vand, så tilberedningen stopper.
Separér hjertesalat i blade, så de kan lægges på rugbrød sammen med farsbrødet, ærterne og dryp af yoghurt naturel.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
136 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
2,4 gram
Fedtstof
0,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
Farsbrød med flækærter, grønne ærter og timian på rugbrød
Indeholder
Gluten, Æg, Mælk