Hjertesalat med asparges, friske ærter og yoghurt

Billede
Hjertesalat med asparges, friske ærter og yoghurt

Hjertesalat med asparges, friske ærter og yoghurt

De grønne ærter giver en dejlig urtelignende smag og en flot grøn farve - og kan du få fat i friskbælgede ærter i sommerperioden, så gør dig selv den tjeneste. De smager helt fantastisk.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
4.10
Portioner
20

Ingredienser

Grønne asparges, i snitter
100 g
Yoghurt naturel
80 g
Ærter, friskbælgede
20 g
Hjertesalat
100 g

Sådan gør du 

Kog aspargessnitterne i letsaltet vand i 30 sekunder, så de lige netop bliver tilberedt. De skal stadig have bid. Læg dem straks i koldt vand, så tilberedningen stopper.

Separér hjertesalat i blade, så de kan lægges på rugbrød sammen med farsbrødet, ærterne og dryp af yoghurt naturel.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
136 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
2,4 gram
Fedtstof
0,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Farsbrød med flækærter, grønne ærter og timian på rugbrød

Farsbrød med flækærter, grønne ærter og timian på rugbrød

Indeholder
Gluten, Æg, Mælk