Hurtig remoulade

Billede
Hurtig remoulade

Hurtig remoulade

Remouladen er en enkel grundopskrift, som er god at have ved hånden - den kan holde sig i en lille uges tid i en lukket beholder.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
2.40
Portioner
20

Ingredienser

Fennikel, i små tern
300 g
Kørvel, finthakket
40 g
Æbleeddike
1 dl
Sukker
20 g (2 spsk)
Blomkål, revet groft
800 g
Æggeblommer, pasteuriserede
120 g
Gulerødder
200 g
Syltede agurker, i meget små tern
80 g
Rapsolie
40 g
Salt & Peber
0 g

Sådan gør du

Kom grøntsagerne, undtagen den revne blomkål, i en gryde sammen med 1/4 af eddiken, salt, peber og sukker, og damp dem let møre i 3-4 minutter. Træk gryden af varmen, og lad grøntsagerne køle af uden låg.
Pisk nu en mayonnaise: Pisk æggeblommerne med resten af eddiken, salt og peber med en elpisker, til det er jævnt og lysner lidt i farven. Pisk nu langsomt olie i, til du har en god tyk mayonnaise. Smag til med ekstra eddike, salt og peber.
Vend de syltede agurker sammen med mayonnaisen, kørvel og alle grøntsagerne. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
286 kJ
Kulhydrater
3,7 gram
Proteiner
2,4 gram
Fedtstof
4,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kogt torskerogn med kartofler og hurtig remoulade

Kogt torskerogn med kartofler og hurtig remoulade

Indeholder
Æg